Produktutveckling med fokus på design

produktutveckling

Produktutveckling är en utbildning för dig som vill skapa plagg och kollektioner för stora eller små företag. Vi arbetar målmedvetet med målgruppsanpassad kollektions- och produktionsplanering. Du får förståelse för och fördjupade kunskaper i designprocessen genom praktisk tillämpning.

När jag läste ovanstående så insåg jag ganska omgående att det här var en utbildning och ett yrke som skulle passa mig som handen i handsken. I hela mitt liv har jag varit intresserad av produktutveckling och har alltid haft idéer och uppslag hur man kan utveckla och förbättra produkter och saker i min närhet.

Tex så kom jag på den briljanta idéen om att man kunde integrera en pastaslev med ett rivjärn för parmesanost. Helt enkelt genom att man tillverkar den i rostfritt stål och sedan på överdelen fäller in ett rivjärn som är lämpligt för att riva ner lite läcker ost över pastan. Smart och smidigt och faktum är att just den här produkten faktiskt togs upp i produktion av Sagaform och finns nu runt om i landet i en massa inredningsbutiker och liknande sedan många år tillbaka.

Det är bara ett av många uppslag jag haft under åren vad gäller produktutveckling och hur man skulle kunna utveckla och förbättra en befintligt produkt, och då på samma gång ta fram en ny och revolutionerade som ingen tidigare tänkt på.

FLER
INLÄGG