AKROBATER

- hjälp oss att hitta varandra!

Akrobatiksidan bedrevs tidigare av Eric Sherbin, men hans förhoppningar är att fler och fler hör av sig och erbjuder hjälp med underhållning, översättning till andra språk, insamling av nytt akrobatikrelaterad material, administration och reklam (PR) i akrobatikens äran — allt som kan bidra till det stora målet:

Det stora målet är att skappa infrastruktur i Sverige som lämpar sig för att bedriva sportakrobatik och cirkusakrobatik oberoende av vilken stad man än hamnar i; att bilda och upprätthålla ett nätverk för akrobatikintresserade människor så att alla kan lättare hitta till rätt plats, tid, grupp och nivå och på så sätt kunna delta i akrobatikaktiviteter. På sikt, ska man kunna arangera akrobatikfestivaller med gäster från hela världen och inom sportakrobatiken kunna tävla nationellt och internationellt.
Känner du till andra akrobater som tränar/undervisar i Stockholm eller på andra platser i Sverige? Vill du förmedla till de information om vår akrobatikverksamhet och till oss om deras träningsplatser och tider? Eller känner du kanske till var man kan få tag i bra akrobatik böcker, bilder, video, och/eller annat akrobatikmaterial?

Kan du bidra på något sätt, tveka inte!

En stor tack till: