Ledig idag från jobbet

ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet då dels hade en bokad tid hos tandläkaren på förmiddagen. Inte alltid det roligaste men det gick bra och hade inga hål eller något annat utan blev mest en check. Skönt och det är alltid lite oroligt innan man väl sitter i stolen.

Unnade mig därefter en härlig lunch på ett uteställe nere på stan. Gäller att passa på solen skiner och det är härligt väder. Efter det gick jag en runda på stan då behövde köpa ett par prylar, dels behövde jag ett par nya promenadskor då de gamla rasat samman men än viktigare var att Joppes halsband gick sönder i helgen och utan det är det svårt att gå med honom i kvarteren där jag bor då det finns för mycket andra hundar som drar. Sagt och gjort, slog mig ner och tog en härlig kaffe på Espresso House och surfade runt lite och hittade ett riktigt snyggt hundhalsband som jag nu har beställt och som borde komma om en eller två dagar.

Väl hemma hoppade jag i träningskläderna och gav mig iväg för en löparrunda i skogen och avslutade med lite stretching och armhävningar. Efter en skön dusch slängde jag ihop en omelett och slog upp en glas med kalt vatten med några droppar citron, kryp upp i soffen och slog på Netflix för att hitta någon mysig serie att avsluta kvällen med. En härlig avslutning på en härlig dag. Imorgon blir det åter till jobbet men det är en annan dag. Sov gott!

FLER
INLÄGG