Akrobatik workshops

Med jämna mellanrum genomförs det intensiva akrobatik workshops under en vecka eller en helg (oftast sammanfaller det med skollov). Vi tränar 2 - 3 timmar per dag, 5 dagar per vecka. Under träningen arbetar vi intensivt och koncentrerat med akrobatikövningar som inkluderar uppvarmning, stretching, matta/hopp, huvudstående, handstående, statiskt & dynamisk akrobatik, akrobatikvolter och styrketräning. Under sista workshopsdagen genomför deltagare en gemensam uppvisning (sista timme under sista två dagar är reserverat för att skapa och träna på eget program).

klicka på bilder för att se mer... klicka på bilder för att se mer... klicka på bilder för att se mer... klicka på bilder för att se mer... klicka på bilder för att se mer... klicka på bilder för att se mer...

Priset för workshop brukar ligga kring 700:- per deltagare och vecka, beroende på lokalens kostnad, antal deltagare och hur många timmar man vill träna (fixar man gratis lokal då blir allting förstås mycket billigare).

Platsen för workshopen är beroende av vad som finns för tillfället. De senaste workshops genomfördes på Ericssons träningscenter i Kista (se kartan).

tillbaka...