Oh...dessa trevliga aktiviteter

Det här är ett utdrag från ett brev från en akrobatik deltagare till andra och som inte var avsed för att läsas av akrobatik ledare eftersom det är vad den handlar om...

"Hej! Alla mina kära Akrobatik vänner.

Jag hörde idag att kursen snart lider mot sitt slut. Närmare bestämt nästa torsdag 14/12. Det känns nästan lite vemodigt. Det blir lite FA och EA (Före och Efter Akrobatiken!!!). Jag måste säga det att jag ständigt blir förundrad över vår grupp. Jag undrar om vi verkligen inser vad det är vi håller på med. Jag menar: VEM av oss kan på fullt allvar säga att de INTE gjort något som de INTE trodde att de skulle klara av??? Visst är det så att vi alla utvecklas enormt? Framför allt på de områden som vi tycker extra mycket om.

Vad jag inte heller tror att vi till fullo inser, är vilken FANTASTISKT BRA GRUPP vi är med i. Jag menar se er omkring i ert dagliga liv. Var finns det grupper som våran??? Var finns det grupper som är lika makalöst UPPMUNTRANDE, STÖDJANDE och KRAVLÖSA??? En grupp HELT utan TÄVLINGSINSTINKT!!! En grupp där man INTE röstar bort de andra, utan istället gläds, då t.ex. någon nybörjare tar sina första stapplande steg på RÖDA MATTAN!!! Trots att man själv INTE är där, MEN gärna skulle vilja det.

En grupp där man får uppskattning, inte bara då man är ”BÄST” på något, utan framför allt då man spränger sina PERSONLIGA gränser, och gör saker man INTE trodde var ämnat för en själv. Jag tycker att vår grupp är lite som ett sant OS. En sammanslutning där de vackraste av volter, välkomnas lika varmt, som de tappra RYGGPLASKEN, på gråa mattan. Där alla är vinnare. Den förste, så väll som ”Eric från Ekvatorial Guinea, som knappt överlevde sitt hundra meters simheat, men som hyllades som en hjälte”-insatser!!!

Jag vill verkligen TACKA er alla för att ni förgyller min tillvaro. För det gör ni verkligen!!! Tack ska ni ha!!! Och jag hoppas att jag får glädjen att möta er alla under vårterminen. För den skall jag gå i alla fall. Nu är det så att jag har en liten idé!!! Vår stämning och kämpa vilja i gruppen, skulle aldrig ha blivit lika stark om det inte den kanske viktigaste länken fanns, nämligen våra SUVERÄNA TRÄNARE!!!

Visst vi har varit MÅNGA på vissa träningar, MEN jag måste säga att jag alltid kännt att man får den hjälp man behöver. Jag har inte mycket att jämföra med, MEN nog måste ni väll hålla med om att våra tränare är DE BÄSTA!!! HÅRDA? JAAAA!!! Men RÄTTVISA? JAAA det också!!! Nu tycker jag att de skall ha REJÄL CREDIT för det. Jag föreslår att alla som vill och känner sig manade, kan ge 20-30 kronor (eller så mycket eller lite som man känner att man har lust till), som vi kan använda till att köpa en present till Eva, Kaj och Eric!!!

Vore inte det en ROLIG grej att göra??? Vore inte det TOPPEN??? Jag har redan fått pengar från en del, så jag antar att jag kan vara Banken. Ett förslag jag har, är att vi köper present till dem, OCH även tar med dem ut och bjuder på middag och drinkar. Gärna under en helg. Vad sägs om nästa fredag 15/12??? Jag är på om ni är det!!! Så vad säger ni??? Låter det inte bra så säg!!! Om ni vill vara med kan ni väll ge mig pengar (senast tisdag 12/12 vore bäst!) på träningen. Givetvis lite i skymundan, så att våra ”Chefer” inte ser det.

Om ni har lika dåligt namn minne som jag har (förlåt att jag kanske inte kommer ihåg just DITT namn, fast jag borde det! No hard feelings!!! Inget personligt i det!!! ;-) ), så kan jag säga att jag heter Mattias. Jag är den nästan rakade, klumpige killen i botten av saker! Så jag är banken. Men jag vill gärna höra förslag på presenter och utgångs ställen. Skriv gärna och berätta vad ni har för idéer om det här. Jag vill att det skall bli så bra som möjligt. Något som får de tre att verkligen FÖRSTÅ vad vi tycker om dem!!!

Ja det här var väll allt för nu!!! Vi ses på torsdag hoppas jag!!! Återigen TACK för att ni är så toppen!!!

STOR KRAM från Mattias ”Botten” Jonsson.

PS 1. Skriv gärna också om ni har lust att gå ut nästa fredag 15/12, eller om ni föreslår en annan dag!!! DS1..."


Tillbaks