Upphovsrätt & copyright    

Denna hemsida, inklusive "akrobatikskola on line", är skapad av Eric Sherbin och är skyddat av Upphovsrättslagen. Idag är den ganska känd internationellt men inte så mycket i Sverige. CD version tillkom under sommaren 2003 och avser att inspirera människor träna akrobatik. Den innehåller många akrobatikrelaterade bilder, plus akrobatikskola vars material får användas bara för egen bruk. Bilder och instruktioner från den får inte kopieras och / eller överlåtas / säljas åt andra. Färdigtbyggda akrobatikprogram får inte visas / undervisas i offentliga sammanhang utan upphovsmannens tillstånd.

En enkel tumregel:

SÅ LÄNGE MAN INTE TJÄNAR PENGAR (eller skaffar sig andra förmåner) PÅ ANDRA MÄNNISKORS ARBETE UTAN ATT BETALA FÖR DET, ELLER INTE UTGER SIG FÖR ATT VARA UPPHOVSMAN, SÅ FÅR MAN ANVÄNDA DET TILLGÄNGLIGA MATERIALET FÖR EGEN BRUK.  I ALLA ANDRA FALL ÄR DETTA FÖRBJUDET!

Använd innehållet i egna syften, tipsa andra och sprid informationen vidare! Men var vänlig och respektera ovanstående. Vill du använda något av materialet i annat sammanhang än för egen del betala en liten symbolisk summa och kör till!   Eric Sherbin 

emajla mig...